menu
person

14:10
Чоловічі перукарні на Позняках в Києві

Чоловічі перукарні на Позняках в Києві

Перш ніж розпочинати обговорення теми у статті, давайте дещо обговоримо. Чого ми прагнемо? Щоб кожен чоловік любив стежити та доглядати за своїм зовнішнім виглядом. Знати про те, що є гарні місця, які здатні допомогти вам у цьому.

Для цього й створено салони, перукарні та барбершопи. Причому останні славилися ще й чоловічою атмосферою, що панує у всіх барбершопах. Чоловікам подобається проводити там час, відпочивати від рутин, розслаблятися від усіх турбот та інше. Які барбершопи відомі у Києві на Позняках? Давайте обговоримо це питання в сьогоднішній статті і отримаємо відповіді.

Барбершоп "Цирульник Barbershop"

Найбільшою мережею барбершопів у Києві є мережа традиційних чоловічих перукарень Цирульник. І не просто тому що включає багато салонів по всьому Києву, а ще й своїми особливостями. Комфортний та стильний інтер'єр, якісне обладнання, професійні майстри та бажання бути кращим.

Барбершоп "Цирульник" надає такі послуги для прекрасних клієнтів:

  1. Догляд за волоссям голови та бороди.
  2. Стрижка борода.
  3. Гоління з небезпечною бритвою.
  4. Гоління голови.
  5. Камуфляж сивини.
  6. Стрижка дітей.
  7. Зачіски та укладання.
  8. Чоловічий манікюр та педикюр.

Майстри, які працюють у мережі барбершопів від “Цирульник” проходять цілу відбіркову співбесіду. Вони повинні мати висококласні, професійні та відповідальні навички. Любити свою справу, прагнути бути найкращим, постійно розвиватися та вчитися новому.

Обов'язково відвідайте барбершоп "Цирюльник" та отримайте не тільки круту стрижку або укладання, але й задоволення від проведеного часу.

Барбершоп "Barbershop Barberos"

Цей салон воліє, щоб усі відгуки від клієнтів починалися з висловлювання "О, Боже, як це круто!". Їхнє бажання виправдане, адже вони обслуговують своїх клієнтів за найвищим рівнем.

Завдяки широкому асортименту послуг — важко буде просто пройти повз барбершоп на Позняках. Крута чоловіча косметика, якісні інструменти, гідний прайс – все для найулюбленіших клієнтів.

Послуги для клієнтів від Barberos:

  1. Стрижка волосся.
  2. Укладання та зачіски.
  3. Гоління різними способами та видами.
  4. Манікюр чоловічий.
  5. Королівське гоління.
  6. Камуфляж сивини.

Варто відзначити, що навіть найбуркотливіший клієнт вийде із салону з усмішкою на обличчі та бажанням повернуться сюди незабаром. Чоловіки люблять це місце за те, що там круто!

Барбершоп "Lumberjack Barberhouse"

Насамкінець, обговоримо ще один крутий і відомий барбершоп, який розташований у вдалому місці Києва. У цьому салоні інтер'єр побудований на стилі лофт, що дуже багатьом подобається.

Крім інтер'єру тут ще грає і крута музика, яка подобається всім. А майстри, у свою чергу, створюють дружну і міцну чоловічу атмосферу. Тому сюди варто прийти не лише заради зовнішності, а й заради того, щоби провести час у веселій компанії.

Які послуги можна отримати в барбершопі?

  1. Чоловіче укладання та зачіски.
  2. Гоління різними способами та видами.
  3. Чоловічий манікюр та педикюр.
  4. Стрижка дітей.
  5. Акція "батько плюс син".
  6. Татуювання на волосся.
  7. Камуфляж сивини.

У салоні майстри відіграють важливу роль - мають важливий вплив на зовнішність клієнта, створюють шарм і почуття стилю. Отже, відвідуйте барбершоп та отримуйте задоволення від проведеного часу у кріслі.

Висновок

На закінчення варто додати, що вибір завжди падає на вас. Всі барбершопи гарні по-своєму, у кожного своя особливість, свої особливості та фішки, які чіпляють клієнтів.

Ви не повинні постійно зупинятися на одному салоні. Важливо експериментувати, намагатися бути у центрі своєї уваги. Бачити, як працюють інші майстри та змінювати поради від багатьох інших професіоналів.

Хочеться ще виділити пару абзаців для майстрів барбершопу. Майстер - це особистість, яка містить у собі ряд важливих та певних якостей. Стриманість, вихованість, грамотність, здатність до навчання, почуття стилю і такту.

Вміти підтримувати розмову, вести бесіди, давати розумні та правильні поради. До всього необхідно додати розуміння, що майстер працює із зовнішністю та небезпечними інструментами, які можуть зачепити як клієнта, так і самого майстра.

Категория: Разное | Просмотров: 85 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: Барбершоп | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar