menu
person

08:23
Додаткові переваги регулярного відвідування стоматолога

 

Стоматологи займаються не тільки лікуванням зубів. Вони професійно чистять зуби, дбають про здоров'я зубів і ясен та перевіряють їх на наявність відхилень, які в іншому випадку можуть залишитися непоміченими і можуть бути ознакою більш серйозних проблем зі здоров'ям. Стоматологи, записатися до яких можна на сайті, подбають про те, щоб ваші кістки були міцними, і допоможуть вам виправити будь-які звички, які, серед іншого, можуть саботувати здоров'я вашої ротової порожнини.

 

Діагностика проблем за допомогою рентгенівських знімків

 

Важливою частиною відвідування стоматолога кожні шість місяців є рентген зубів та щелепних кісток. Рентгенівські знімки дозволяють стоматологам бачити, що відбувається під поверхнею вашого рота, а також виявляти та діагностувати проблеми, які можуть бути невидимі неозброєним оком. Такі проблеми можуть включати в себе прорізування зубів, тобто зуби, що ростуть і не можуть проштовхнутись через лінію ясен, як це часто спостерігається у зубах мудрості.

Пошкодження щелепної кістки також можуть бути виявлені, як і:

  • будь-який кістковий розпад;
  • набряк;
  • кісти або пухлини, які неможливо побачити без рентгенівських знімків.

Якнайшвидше виявлення цих або будь-яких інших серйозних проблем ротової порожнини має вирішальне значення для їх належного лікування.

Особливо при деструктивних захворюваннях, які майже не мають симптомів, але швидко прогресують, сучасні рентгенівські знімки та огляди двічі на рік - це найкращий спосіб підтримувати своє здоров'я на висоті. Ви можете зробити запис на цьому сайті і отримати якісні стоматологічні послуги, включаючи дослідження за допомогою рентгенівських знімків.

 

Обстеження голови, шиї та лімфатичних вузлів

 

Окрім перевірки рота, ясен та язика на наявність ознак раку порожнини рота, стоматолог також перевірить шию, щелепу та лімфатичні вузли, розташовані трохи нижче лінії підборіддя, на наявність набряків, ущільнень або інших патологій. Якщо буде виявлено відхилення від норми, це може бути ознакою серйозної проблеми зі здоров'ям, і ваш стоматолог попередить вас про це і направить до відповідного медичного фахівця.

Збільшені лімфатичні вузли - це особлива область, яка не обов'язково болить або здається незвичною, але при правильній ідентифікації фахівцем може бути ознакою певних видів раку або інших захворювань, які потребують негайної уваги. Відсутність регулярних стоматологічних оглядів різко скорочує частоту перевірки шиї та щитовидної залози. Тож, хоча пошук відхилень займає у стоматолога лише хвилину, це може означати, що надзвичайно серйозне захворювання буде виявлено досить рано, що може мати величезне значення.

Категория: Разное | Просмотров: 101 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar