menu
person

09:41
Які мови програмування найбільш високооплачувані в 2023 році

63f50663497af.jpg

Існує дуже багато мов програмування. І знати їх всі зовсім не обов’язково. Гарний програміст розуміє, що він може працювати тільки з декількома мовами, створюючи якісні продукти. Але що ж вибрати для того, щоб стати високооплачуваним спеціалістом? Ви можете пройти курси для айтішників https://chiacademy.software/, де вивчите найбільш оплачувані мови і зможете зробити успішний старт в кар’єрі. Ми ж розповімо, на що завжди є попит.

Мейнстримові мови

В цій категорії є популярні мови, які дають можливість знайти високооплачувану роботу. Розглянемо кращі з них.

  • JAVASCRIPT. Вона незмінно знаходиться на першому місці і позиціонується, як мова для веб. Її має знати кожен розробник, адже вона – основа основ. І навіть якщо ви плануєте працювати з іншою мовою, основи та принципи роботи JAVASCRIPT потрібно знати.
  • PYTHON. Цікаво, що вона набагато старіша за попередню мову. Але спочатку її використовували досить рідко, кардинально ситуація змінилася декілька років тому. Це пов’язане з тим, що тепер викладачі навчають студентів простим, а не складним, мовам. А тому вони й працюють з цим інструментом.
  • JAVA. Ще одна мова програмування з 90-х. Вона досить сильно вплинула на індустрію та дозволила їй розвиватися. На даний час саме вона має найбільшу кодову базу та відрізняється шаленою популярністю. Працюючи на ній, ви точно не помилитеся.

Інноваційні високооплачувана мова

Якщо ви хочете гарно заробляти в IT, необхідно також звертати увагу на інновації. Зокрема, ви можете пройти курси iOS https://chiacademy.software/courses/ios-developer, з якими вам вдасться створювати проекти з високим попитом. Вам також будуть в пригоді наступні мови.

  • RUST. Вона потихеньку витісняє С та С++. З її допомогою можна писати швидкі коди, що готові витримувати досить значні навантаження.
  • ELIXIR. Це функціональна мова, яка стає все популярнішою. Обираючи її, ви зможете створювати інноваційні продукти та стати крутим спеціалістом.
  • SOLIDITY. Така мова на даний час використовується в основному для смарт-контактів. І спеціалістам варто розглянути її, як одну з тих, що використовуватимуться в професійній діяльності.

Звичайно, ви можете звернути увагу й на інші, не менш цікаві мови програмування. Обравши правильну, у вас буде можливість писати гарний код, створювати цікавий продукт та знаходити замовників, що готові платити багато грошей за роботу.

Категория: Разное | Просмотров: 207 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar