menu
person

18:02
Камінь-оберіг: магічна енергія кристалів

Камінь-оберіг: магічна енергія кристалів

Українці, та й інші народи світу, здавна користувалися оберегами, створювали для себе та своїх близьких людей магічні предмети, сповнені енергією любові, здатної захистити від небезпек, хвороб та навіть смерті.

І не дарма одними з найсильніших оберегів вважали коштовне каміння, кристали. Адже ці надзвичайно тверді і при цьому прозорі або напівпрозорі різнокольорові камені завжди привертали людську увагу, і їх не безпідставно наділяли чудодійними властивостями.

Оберіг можна зробити з тканини, дерева, з будь-якого матеріалу, він може мати будь-яку форму та вигляд. Головне, що робить його оберегом – людська думка, енергія, молитва, вкладена його творцем у цей предмет. Так само можна налаштувати, запрограмувати дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь, оброблений або природний, на допомогу собі або своїй близькій людині.

Кристали чудово сприймають і запам'ятовують той посил, ту енергію, яку в них вкладають. Подарований з любов'ю кристал підживлюватиме позитивною енергією свого власника, загострить інтуїцію та активує власні захисні сили людини. Таким чином, власник оберегу з каменю стає більш чутливим до небезпек і будь-яких негативних ситуацій, і підсвідомо їх заздалегідь уникатиме, не потрапляючи в пастку.

Найсильнішими завжди вважалися материнські обереги, ті, які дає мати для захисту своєї дитини незалежно від її віку, навіть якщо ця дитина — дорослий мужній чоловік.

Також сильно працюють обереги, подаровані коханій людині. Так що якщо ви хочете зробити своїм близьким такий корисний подарунок, що нагадає про вас і передасть часточку вашого кохання, варто купити кристал і вкласти в нього ваші захисні думки, позитивне посилання, побажання здоров'я. Можна також придбати якусь прикрасу з каменю, наприклад, український топаз купити у вигляді кулона з натурального кристалу,  і запрограмувати його як оберіг від небезпек або як талісман на удачу.

У скрутні часи люди більше схильні вірити у надприродне, і уявіть – для віруючих воно працює! Більше того, працює навіть для тих, хто вірить не дуже і бере оберіг лише, щоб не образити близьку людину, яка її дарує. А потім з подивом визнає, що щось магічне таки в цьому було, і в якийсь момент сталося маленьке диво… Майже кожна людина може розповісти про подібні історії з власного досвіду.

Тому варто купити мінерали, кристали, собі або на подарунок. І нехай їхня сила та вічна гармонія кристалічних ґрат захищає, оберігає, дарує силу та натхнення.

Категория: Разное | Просмотров: 89 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: камінь оберіг | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar