menu
person

20:03
Оформлення мікрокредиту без зусиль

Оформлення мікрокредиту без зусиль

Скрутна фінансова ситуація змушує просити грошей у родини або звертатися до банку, але ці варіанти не завжди допомагають. Кращий спосіб подолати проблеми – оформити онлайн-позику у мікрофінансовій організації. Такі установи дають у борг невелику суму на термін до 1 місяця без пред’явлення довідки про доходи. Для швидкого пошуку найкращого кредитора варто перейти за посиланням https://microcredits.com.ua/ на сайт сервісу Microcredits. В списку МФО позичальник обирає ту, яка найбільше підходить, та отримує необхідну суму за кілька хвилин.

Оформлення кредиту онлайн

Вигідна співпраця

Мікрофінансова компанія надає кошти під власний ризик та без будь-яких гарантій повернення. Для клієнта звернення до такої установи має наступні переваги:

  • оформлення позики під низький відсоток;
  • можливість подати заявку онлайн;
  • відсутність застави;
  • мінімальний набір документів (паспорт, ІПН);
  • швидке перерахування коштів на банківську карту.

Позичальником може виступати громадянин України старше 18 років. Погана кредитна історія, відсутність заробітку, пенсійний вік не вважаються перешкодою для прийняття позитивного рішення. За статистикою МФО, найчастіше до них звертаються люди до 45 років з постійною роботою, які через певні обставини ненадовго опинились у фінансовій скруті. Мікрофінансові організації охоче їм надають короткострокові кредити до 10-20 тис. грн.

Де шукати найкращого кредитора?

Якщо необхідно в короткий термін отримати гроші, варто відвідати сайт Microcredits. Цей сервіс дозволяє клієнту оцінити умови отримання позики та вибрати найвигідніший варіант. Він не видає кошти, оскільки працює як посередник між кредитором та позичальником. Завдання онлайн-платформи полягає у наданні актуальних даних про мікрокредитування. Каталог містить відомості про 11 МФО (розмір кредиту, процентну ставку, строк). Після вказання необхідної суми та терміну погашення система самостійно відбере кращі пропозиції. Далі клієнт переходить на сайт кредитора та оформляє позику в будь-який час. Після підписання електронного договору через 10-15 хвилин гроші перерахують на карту. 

Інформаційний ресурс включає дані про небанківські установи з реєстрацією та ліцензією НБУ на надання кредитних послуг. Працівники сайту постійно їх оновлюють, тому позичальники бачать актуальні умови надання коштів у борг. За допомогою можна звернутися до консультантів, які працюють 24/7. Для підвищення шансів на отримання грошей варто подавати заявки мінімум до 3 організацій. Позитивну відповідь отримують 96-98% клієнтів.

Категория: Разное | Просмотров: 79 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: мікрокредит, кредит | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar