menu
person

16:25
Онлайн квест — як провести час разом друзями в інтернеті

Онлайн квест — як провести час разом друзями в інтернеті

Нині доля роз’єднує людей, іноді немає жодної можливості зустрітися з друзями і провести разом час, як раніше колись бувало. Якщо ваша дружня компанія не може зібратися фізично в одному місці, тоді це можливо зробити в інтернеті! Рішення — ігри в квест онлайн.

Це пригодницькі онлайн ігри для кількох учасників, в якій гравці, кожен знаходячись деінде, наприклад, у себе вдома, біля свого ноутбука, може поринути в детективне розслідування, авантюрні пригоди, в атмосферу кімнати жахів чи перевтілитись у героя відомого фільму. Квест онлайн — гра колективна, командна, зазвичай грає 2 - 6 чоловік, але може бути і більше.

Гра полягає в тому, що в умовах обмеженого часу гравці мають розв’язати до 20 складних задач, загадок, щоб дістатись до переможного фіналу гри, залежно від сюжету. І це вони мають зробити разом, як єдина команда, в якій є лідери і розумники, і кожен вболіває за друга. 

Кращі ігри  квести онлайн пропонує український сайт quest-room.online, тут ви неодмінно знайдете пригоду до душі. Для тих хто бажає полоскотати нерви і отримати порцію адреналіну тут є страшні квести онлайн, від яких кров холоне в жилах. Проте небезпеки немає жодної, адже це лише віртуальна гра, хоча для гравці занурення в атмосферу максимальне.

Тим, хто любить детективи, до вподоби будуть детективні квести, де гравці мають провести справжнє розслідування злочину. Ви готові застосувати дедуктивний метод Шерлока Холмса? Варто спробувати свої сили і перевірити рівень вашої кмітливості! Загадки будуть не легкі, але для вас будуть підказки, якщо будете здогадливими, вони наведуть вас на правильний слід.

Для дітей та підлітків є спеціально розроблені дитячі квести онлайн. Вони розраховані на дітей за складністю задач і сюжетом, і вони не бувають страшні. 

Подаруйте підлітку квест онлайн на день народження, це навіть краще, ніж традиційне святкування в дитячому кафе з клоунами чи аніматорами. Діти будуть в захваті і точно не будуть нудьгувати.

Квест онлайн — чудова ідея для дозвілля, для вихідного дня. Грати може і робочий колектив: для корпоративів на сайті — особливі умови, грати може значно більше учасників ніж зазвичай.

Тривають онлайн квести від 1,5 до 3 годин, залежно від квесту. Ви обираєте квест, узгоджуєте зручний для всіх гравців час — і вперед, до карколамних пригод, яскравих вражень і незабутніх емоцій. Така онлайн зустріч запам’ятається всім гравцям надовго!

Категория: Разное | Просмотров: 80 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: онлайн квести | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar