menu
person

17:25
Онлайн квест: захоплююча пригода для команди друзів

Онлайн квест: захоплююча пригода для команди друзів

Інтернет все більше проникає в наше життя і реальні дружні зустрічі і спілкування часто замінює віртуальне спілкування у всесвітній мережі. Як можна цікаво провести час разом, не збираючись в одному місці фізично? Є варіант: ігри в квест онлайн.

Онлайн квести — це популярні ігри для кількох учасників, де гравці мають за обмежений проміжок часу розв’язати з півтора десятки головоломок, заплутаних задач, щоб знайти вихід зі складного становища, дістатись до фіналу гри і врешті насолодитись перемогою

Для гри в квест онлайн не потрібно збиратись всім разом і вирушати в певне місце. Учасники гри можуть знаходитись деінде, хоч у різних країнах, аби був доступ до інтернету.

Спочатку треба обрати одну з ігор на сайті онлайн квестів, забронювати і оплатити гру. Після цього ви отримуєте код доступу і можна починати в зручний для всі учасників час.

Створюється колективний дзвінок у будь-якому зручному месенджері — і всі учасники одночасно занурюються в атмосферу пригод і гостросюжетних поворотів.

Теми ігор квестів нлан бувають найрізноманітніші: є хорор квести, тобто страшилки є детективні розслідування, є пригодницькі квести по мотивах відомих фільмів, є фентезі, є дитячі онлайн квести спеціально для школярів відповідного рівня складності задач.

Чому квест онлайн — це розвага не лише цікава, а і корисна?

Тому що ці ігри можна віднести до логічних ігр, адже протягом двох-трьох годин, поки триває квест, мозок гравців має працювати на повну: задачки не прості, ребуси складні, вони потребують логічного мислення. Найбільш здогадливі та винахідливі, швидкі на рішення мають перевагу і шанс виділитися серед інших гравців. Бо в квесті онлайн треба бути не лише кмітливим: час на кожне завдання обмежений, довго думати над одним ребусом не вийде, треба рухатись вперед.

Якщо стає дуже складно, можна скористатись підказками, така можливість також передбачена в грі. Ну і, звісно, командний дух: ігри в квест онлайн зближують, гравці відчувають себе справжньою командою і навіть на деякий час забувають, що пригода віртуальна, а не справжня, настільки повним є занурення в атмосферу гри.

Доречі, сім’я теж може бути командою! Чому не пограти зі своїми дітьми-підлітками у вихідний день? Це чудова ідея для сімейного дозвілля, тренування для інтелекту і укріплення сімейних стосунків. Адже всі гравці мають спільну мету, рухаються в одному напрямку і допомагають один одному у вирішенні складних задач.

Категория: Разное | Просмотров: 82 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: онлайн квести | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar