menu
person

07:55
Принт на худі: особливості нанесення, види

Худі - це один із різновидів теплої бавовняної кофти з блискавкою, великою кишенею-кенгуру та капюшоном. Зручність, універсальність і велика кількість принтів зробили цю річ надзвичайно популярною як серед молоді, так і дорослих чоловіків і жінок. Головна особливість худі - це різноманіття, адже на цю деталь гардероба можна нанести практично будь-який малюнок, і зробити її дійсно унікальною.

Види нанесення принтів

Яскравий принт на худі - це напис, малюнок або фотографія нанесені на тканину. Всього є 4 основних різновиди нанесення принта:

  • Термотрансферний друк - нанесення малюнку за допомогою спеціальної термоплівки та пресу.
  • Вишивка - класичне оздоблення тканини за допомогою ниток.
  • Шовкографія - поступове нанесення малюнку на тканину, за допомогою ракеля та спеціальних сітчастих трафаретів. Характерною особливістю цього виду друку є окреме нанесення кожного кольору на зображенні.
  • Цифровий друк - по технології дуже нагадує друкування будь-якого зображення на принтері. Тільки от обладнання та фарби для цього використовують особливі.

Який вид друку краще? Важко сказати, адже кожен з них має як свої плюси, так і мінуси. Наприклад, шовкографія дозволяє наносити будь-яке яскраве зображення з дуже дрібними деталями. Але при цьому процес друку досить дорогий і користуватися ним для виготовлення одного екземпляра продукції зовсім не вигідно. А от термотрансфер досить недорогий і швидкий, але якість отриманої картинки не така чудова, як в попередньому різновиді друку.

Як вибрати оптимальний вид друку?

Вибір способу перенесення малюнка чи фото на худі багато в чому залежить від матеріалу та кольору одягу, кількості одиниць в тиражу і, звичайно ж, якості зображення.

Максимально дешевим і простим способом перенесення принта на худі є термотрансферний друк. Отримане зображення довговічне, яскраве та має гладку глянцеву поверхню. Підходить для декорування синтетичних, напівсинтетичних і натуральних тканин білого або чорного кольору.

Шовкографія коштує набагато дорожче термотрансфера, однак дозволяє отримувати цікавіші повноколірні зображення. Наприклад за її допомогою проводять друк 3D-зображень, а також наносити світловідбивні, флуоресцентні та глітерні малюнки.

Особливої уваги заслуговує й прямий цифровий друк зображення на тканину. За його допомогою можна отримати чітку, яскраву картинку всього за кілька хвилин. Однак обирати цей спосіб для друку великого тиражу худі не варто, адже собівартість такої процедури є досить високою. Тому для оптових партій краще підійде вишивка або термотрансферний друк.

 

Категория: Разное | Просмотров: 102 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar