menu
person

12:10
Telegram набирає обертів!

Telegram набирає обертів!

З надзвичайною швидкістю популярний месенджер Telegram відвойовує позиції у соціальних мереж з їх месенджерами, а Телеграм канали набирають величезну кількість підписників і для багатьох користувачів стають чи не основним джерелом оперативної інформації.

В Telegram перебираються популярні блогери, лідери суспільної думки, відомі політики і громадські діячі, залишаючи свої сторінки у Facebook. Бо правила Фейсбуку все більше обкладають користувачів необгрунтованими обмеженнями, а от Телеграм канал дозволяє доносити до своєї аудиторії будь-яку інформацію без обмежень.

Так само і для бізнесу привабливість Telegram зростає, а способи використання розширюються. Адже через цю платформу можна розсилати рекламу на цільову аудиторію, спілкуватись з клієнтами реальними та потенційними, можна продавати товари та послуги, інформувати і заохочувати.

Але щоб Telegram - канал набув швидкої популярності, над цим треба попрацювати і задіяти деякі механізми та засоби, що виведуть канал на певний рівень довіри та зацікавленості аудиторії. Тож професійне просування Телеграм каналу в Україні користується попитом як у приватних осіб — блогерів, громадських діячів, так і у великих та малих фірм та брендів. Спеціалісти з розкрутки Telegram каналів знають, як швидко та ефективно наповнити аудиторію каналу новими реальними користувачами, залучити тих, хто ще не чув про даний канал, але потенційно може мати інтерес до його тематики.

Бізнес використовує Телеграм як дієвий рекламний майданчик та інструмент для збільшення продажів. А щоб пожвавити спілкування з аудиторією, з клієнтами, в хід активно ідуть чат - боти — віртуальні співбесідники і помічники, що спілкуються з користувачами онлайн 24/7, без вихідних і в будь-яку годину. Телеграм боти оперативно відповідають на запитання користувачів, надають інформацію про послуги чи товари, приймають замовлення, та виконують ще багато різних функцій, залежно від того, який алгоритм вклали в них розробники.

Якщо вам потрібен такий віртуальний помічник, ви можете замовити розробку Телеграм бота в агентстві, і ваш бізнес отримає пожвавлення та нові маркетингові канали продажів. 

Активно використовують боти в Телеграмі для спілкування в групах: чи то в групах територіальних громад, чи навчальних закладів, — загалом, в будь-яких спільнотах. Чат боти виконують багато функцій: інформують, повідомляють, попереджають, та навіть розважають! Це модний “аксесуар”, тож користуйтесь ним по повній програмі.

Категория: Разное | Просмотров: 98 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: бізнес, телеграм | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar