menu
person

12:51
Термобілизна Norfin: надійність і комфорт у будь-яких погодних умовах.

Термобілизна Norfin: надійність і комфорт у будь-яких погодних умовах.

Norfin – це відомий виробник термобілизни, що спеціалізується на виробництві високоякісного одягу та аксесуарів для активного відпочинку на природі. Їхня продукція сприяє наданню підтримки серед рибалок, мисливців, туристів та інших любителів активного способу життя. Широкий вибір моделей для різних видів активності. Наприклад Термобілизна Norfin Comfort Line підійде для повсякденого носіння як в проходну погоду та в холодну. 

Ще одна позитивна перевага - додаткові внутрішні вставки з мікрофліса в області попереку і сідниці.  Ще один варіант універсального комплекту Norfin Nord. Комплект виготовленний з мягкого, легкого мікрофліса, приємний для тіла матеріал тримає тепло і відводить від тіла зайву вологу, дозволяючи зберігати комфорт і залишатися сухим навіть при високих фізичних навантаженнях. Спеціально розроблена дихаюча тканина відмінно регулює тепло Вашого організму, відводячи від тіла зайвий жар і зберігаючи його в теплі.

Є легеднарна модель у Нофіна Cosy Line. Вже більше 10 років ій довіряються в саму холодну погоду рибаки. Нижня товста роздільна термобілизна. Дуже схожа на спортивний костюм, але завдання інші. Матеріал м'який, легкий і дихаючий матеріал забезпечує комфортні умови для тіла при знижених температурах. Воно надівається тільки на тонку термобілизну. Після інтенсивної роботи або тривалого пересування, поту достатньо 15 - 20 хвилин для виходу назовні, за умови, що верхній одяг - мембрана. Тіло стає сухим і не замерзне на холоді. Тому, під цю модель термобілизни ні в якому разі не піддівається бавовняний нижний одяг, яка вбирає вологу і залишається сирою. А ще фішка цієї моделі Капюшоп що знімається, в вітряну погоду це знахідка! Але не забувайте під цю модель потрібно вдягати тонку білизну з поліестру, що волога швидко вийшла на зовню. Тому рекомендуємо вибрати Norfin Thermo Line 2. Дихаюча тонка термобілизна призначена для активної фізичної діяльності, спорту в тому числі. Білизна скроєне таким чином, щоб не утрудняти рухів тіла - воно має максимальну еластичність в необхідних зонах. Одягається на голе тіло. Такий комплект прослужить Вам пару років точно! Моделі різні, але підібрати варіант що підійде саме Вам для умов  в яких Ви перебуваєте можливо.

Так якщо вибирати термобілизну зверніть увагу на цей бренд. Висока якість, комфорт та інноваційні технології дозволяють вибирати те що Вам потрібно.

Категория: Разное | Просмотров: 61 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: термобілизна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar