menu
person

12:44
Як почати підприємництво в Данії: особливості реєстрації компаній

Як почати підприємництво в Данії: особливості реєстрації компаній

Королівство Данія є країною, де рівень життя населення один з найвищих у світі, як і рівень відчуття щастя у громадян (як показують дослідження). Сприяють цьому стабільність економіки країни та її політичного устрою, а також спрямованість держави на захист прав людини, оскільки це вважається найбільшою цінністю.

Інвестиційний клімат у країні створений сприятливий для бізнесу, тому для іноземних інвесторів реєстрація бізнесу в Данії є перспективною та фінансово вигідною. Тут прості умови ведення підприємницької діяльності, а вигідне географічне розташування відкриває шляхи до великих ринків.

nmv0u8iIPxcAA5nRJMU3kRKvc5LKBwa3MmhaCreb6_vegv2TpiSBzL0zJMkfO1YdBSjh_lkmto982WyYkhBIJRoq88BrCqtubAm1FnauK8ve3X3dirP-2Dxl6-_hUTMfzLnWCJDFy1dAttv74vUmtw

Які переваги має юрисдикція Данії?

Серед європейських країн Данія є однією з найзручніших не лише для життя, а й для ведення бізнесу. Обираючи її для реєстрації свого підприємства, можна отримати такі переваги:

  • можливості для втілення бізнес-ідей різного масштабу та рівня складності завдяки розвиненій інфраструктурі;
  • ринок праці, який дозволяє знайти кваліфікований персонал;
  • простір для розширення бізнесу (від датського ринку можна з часом перейти на весь скандинавський);
  • великі можливості для судноплавства.

Що стосується договорів про уникнення подвійного оподаткування, то Данія уклала їх з 85 країнами, серед яких є й Україна. Окрім того, в державі відсутній валютний контроль, що дає можливість підприємцям вільно проводити валютні операції.

Як відбувається процес реєстрації?

Якщо ви розмірковуєте про відкриття компанії в Данії, для цього потрібно буде пройти такі етапи:

  1. В залежності від цілей та розмірів майбутнього бізнесу обрати тип юридичної особи;
  2. Придумати унікальну назву для компанії та затвердити її;
  3. Підготувати документацію та подати її до Управління бізнесу;
  4. Відкрити рахунок в одному з місцевих банків;
  5. Зареєструватись у податковій адміністрації країни.

Також потрібно отримати ліцензію або дозвіл на діяльність, якщо планується робота у сферах: освіти, медицини, будівництва, права, бухобліку, торгівлі, страхування, енергії, газу, навколишнього середовища. 

На сайті юридичної компанії Campio Group ви можете дізнатись про вимоги для реєстрації різних видів компаній на території Данії, її строки та інші деталі. 

Отримати індивідуальну консультацію можна у досвідчених юристів, які не лише дадуть відповіді на питання, а й допоможуть (за необхідності) підприємство зареєструвати, відкрити рахунок в іноземному банку, оформити документацію і т.д.

Категория: Разное | Просмотров: 53 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: бізнес | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar