menu
person

12:45
Як відкрити власний бізнес у США

Як відкрити власний бізнес у США

Однією із переваг ведення бізнесу у США є можливість одночасно виступати і власником бізнесу, і приватним підприємцем. Для роботи у деяких штатах достатньо отримати ліцензію та мати офіційну назву фірми, від імені якої буде здійснюватися діяльність. Податки у такому випадку сплачуються як від фізичної особи. Не потрібно проводити аудити, всю відповідальність за діяльність компанії у США несе безпосередньо власник під заставою власного майна.

D:\бажин\Azola тз внешка Жовтень23\3.jpg

Головні особливості

Можливість розвитку своєї справи на американському ринку дає можливість отримати бізнес-візу та тривалий час проживати у країні, де зареєстровано компанію. Хоча в Америці діє трирівнева податкова система із можливістю встановлення окремих ставок на різні види діяльності, є окремі штати, де ця процедура виглядає спрощеною. 

Завдяки діяльності команди професіоналів компанії Azola Legal Services із багаторічним досвідом роботи, реєстрація компанії у США буде швидкою та успішною. Це гарантуватиме високий рівень ефективності бізнесу на новому рівні. Штати Делавер, Вайомінг та Невада вважаються одними із найкращих у плані відкриття свого бізнесу.

Покрокова реєстрація

Спеціалісти компанії пропонують сприятливі варіанти для ведення бізнесу у штатах, де можна швидко документально оформити новий бізнес. Залишається лише обрати один із декількох штатів. Далі потрібно вибрати організаційно-правовий тип бізнесу:

  • корпорація;
  • товариство з обмеженою відповідальністю;
  • ФОП;
  • партнерство тощо. 

Власник бізнесу має вказати назву компанії. Після цього ведеться процедура підготовки для отримання податкового номеру, зазвичай це нетривалий процес. Обов’язково потрібно відкрити банківський рахунок. Це можна зробити дистанційно, адже юристи компанії Азола підготують необхідні документи та проконтролюють весь процес реалізації.

На банківський рахунок вноситься статутний капітал без можливості дострокового зняття суми. Ці кошти є підтвердженням платоспроможності клієнта та його можливості відкрити свою справу. Обов’язково потрібно виготовити печатки, отримати ліцензії і дозволи на роботу. Ці етапи можуть бути тривалими, якщо займатись ними самостійно, але завдяки професійній діяльності спеціалістів Azola Legal Services процес буде прискореним.

Переваги бізнесу

Америка передбачає для підприємців нульове оподаткування у деяких випадках. Окрім цього, спеціалісти виділяють наступні переваги:

  • Нерезиденти країни можуть бути звільнені від податку корпоративного типу, якщо вони не здійснюватимуть діяльність у країні реєстрації бізнесу.
  • Бізнесмени отримують доступ до світових ринків та нових можливостей для створення бізнесу.
  • Дані про власників компанії приховані, є повністю конфіденційними.

Можна відкрити таку компанію віддалено без особистої присутності за допомогою пакету документів, зібраних командою юристів.

Категория: Разное | Просмотров: 47 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: бізнес | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar